Captain Jack op IAAPA 2019 Florida

Captain Jack op IAAPA 2019 Florida

De crew van Captain Jack bezoekt op dit moment de grootste vakbeurs voor de attractiewereld in Orlando, USA: IAAPA Expo. Op de foto zie je oprichter en investeerder Jack Schoepen met zijn collega voor research & development Dirk Daems en met de voormalig commercieel directeur van de Efteling (Nederland) Reinoud van Assendelft de Coningh. Bij Captain Jack is hij verantwoordelijk voor de storytelling, de ontwikkeling van het concept en voor de marketing.

Aviation Adventure park set for construction in Belgium

© Luzie Probst

 

At the IAAPA Expo Europe show in Paris the all-encompassing Captain Jack concept was presented to interested planners and investors from all around the world for the first time. The concept for a five hectare aviation adventure park complex, based on an idea from Jack Schoepen, son of the late singer and Bobbejaanland park founder Bobbejaan Schoepen, is set to first become a reality in Belgium. At present there are three locations under consideration for the project.

Maquette van nieuw Belgisch themapark gepresenteerd

Maquette Captain Jack

Krijgt België er een gloednieuw pretpark bij? Er zijn plannen voor de bouw van een overdekt themapark dat volledig in het teken staat van de luchtvaart. Initiatiefnemer is Jack Schoepen, de zoon van Bobbejaanland-oprichter Bobbejaan Schoepen. Vandaag presenteert hij een gedetailleerde maquette van het park.

De trekpleister moet Captain Jack gaan heten. Het project omvat niet alleen een pretpark, maar ook een skydive-centrum, een klimhal, een educatieve toren, een multifunctionele concertzaal, een hotel, een parkeergarage en een monorail. De maquette is deze week te vinden op pretparkbeurs IAAPA Expo Europe (IEE) in Parijs.

Corporate movie Captain Jack

 

 

Nieuw luchtvaart themapark in België in ontwikkeling

Captain Jack Plan

Jack Schoepen lanceert op de IAAPA Expo Europe in Parijs zijn plannen voor het park ‘Captain Jack’. Dit is een luchtvaart experience die hij o.a. zelf in België wil ontwikkelen en als concept aanbiedt aan externe gegadigden.

Jack Schoepen is opgegroeid in de Vlaamse recreatiesector. Zijn ouders, Bobbejaan en Josee Schoepen, waren de oprichters van het bekende pretpark Bobbejaanland.
Het hart van Captain Jack is een indoor luchtvaartparadijs waar fun en interactieve experimenten hand in hand gaan.

IAAPA Parijs 2019

©Jan Weynants

Op IAAPA Expo Europe in Parijs kwamen duizenden bezoekers de maquette van Captain Jack van dichtbij bekijken. De crew gaf met plezier uitleg over het project aan de vele geïnteresseerden vanuit de hele wereld. De crew waardeert de vele complimenten over het project, over de stand en over hun looks. De eerste vlucht van Captain Jack was alleszins geslaagd!

Captain Jack op IAAPA 2019

Captain Jack was een van de 600 standhouders op IAAPA Expo Europe in Parijs, de beurs voor professionals uit de amusements- en pretparksector. Er passeerden ruim 30.000 bezoekers.

Captain Jack ­aviation themed entertainment experience planned for Belgium

Captain Jack CrewThe Captain Jack crew at IAAPA Expo Europe (from left to right): Elke Vandersypen, Reinoud van Assendelft de Coningh, Jack Schoepen, Dirk Daems, Myriam Schoepen and Erik Jacquemyn.

Jack Schoepen, the son of Bobbejaanland founder Bobbejaan Schoepen, is planning to build a new multi-purpose entertainment project in Belgium. And this time he’s taking the world of aviation as his inspiration.

Since leaving Bobbejaanland theme park after its sale to Parques Reunidos more than a decade ago, Schoepen has pursued a number of projects in a consultancy capacity. From an early age, he has had an interest in planes, so the concept for Captain Jack seemed like a perfect fit. The project will be the first theme park based on an airport.

Social media

Captain Jack LinkedIn   Captain Jack Youtube channel

Door gebruik van cookies, kunnen wij garanderen dat de site optimaal presteert.