MISSIE

LOKALE VERANKERING

Captain Jack gelooft in een leefbare omgeving en steunt zoveel mogelijk lokale initiatieven die de leefbaarheid bevorderen, zowel qua leefomgeving, ontspanning als sociale interactie.

Captain Jack zet maximaal in op lokale werkgelegenheid. We willen zoveel mogelijk werknemers uit de omliggende gemeenten aantrekken om de woon- werkkilometers te beperken.

Daarnaast werken we zoveel mogelijk samen met lokale handelaars, producenten en partners. Op die manier willen we ook de werkgelegenheid in de regio boosten.

Lokale verankering
Duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Het themapark wordt integraal duurzaam ontwikkeld. Bij de bouw ervan streven we naar klimaatneutraliteit.

Captain Jack investeert in hernieuwbare energie en besteedt aandacht aan herbruikbare materialen, vermindering van de afvalstromen, regenwaterrecuperatie en waterzuivering. Daarnaast komen er ook duurzame groenaanplantingen, schaduwpartijen en poelen. Verharde oppervlakten worden zoveel mogelijk vermeden.

In de horeca krijgen medewerkers en bezoekers lokale en gezonde maaltijden en drank aangeboden.

MOBILITEIT

Captain Jack stimuleert gebruik van het openbaar vervoer en van de fiets. Het themapark is daarvoor ideaal gelegen naast de toekomstige stelplaats van De Lijn en langs de fietssnelweg.

In de parking komen naast een ruime fietsenstalling ook plaatsen voor deelvoertuigen en oplaadpunten voor elektrische fietsen, steps en wagens.

Mobiliteit

Sociale media

Captain Jack LinkedIn

Updates