Image

Makes you fly

The World’s Latest Aviation Experience

Captain Jack is een totaalbelevenis rond luchtvaart, een perfecte mix van ontspanning, sport, spel en educatie.

Captain Jack laat jong en oud de wereld van de luchtvaart actief ontdekken en verkennen. Je kan er klimmen, vliegen, spelen, relaxen en zelfs zwemmen op het dak. Verder kan je er dingen opsteken en onderzoeken, genieten van dans-, muziek- of theatervoorstellingen en overnachten of vergaderen in een Jumbo Jet.

Dit is het plan van Jack Schoepen. Hij groeide op in Bobbejaanland, het familiepark van zijn ouders, waar hij de knepen van het vak leerde.

Jack verzamelde een team experten rond zich met ruim 200 jaar ervaring in pretparken en theater, in communicatie, marketing en sales. Hij werkt nauw samen met ontwerpers en technologiespecialisten. In zijn team vind je ook expertise in cultuur, wetenschap en sportaccomodaties.
De crew van Captain Jack werkt(e) bij wereldvermaarde bedrijven als de Efteling, Disneyland Parijs & Disney Studio’s, Cirque du Soleil, Endemol Live Entertainment, VRT, VTM, de Olympische Spelen 2020, Jacques Brel Foundation, Madame Tussauds Group, Technopolis, Center Parcs Europe, Universe, Le Vaisseau, Six Flags, Europa Park, Sea Life Center, Phantasialand, Ferrari World, Walibi en LegoLand.
De crew ondersteunt Jack Schoepen in sales, communicatie, marketing, IT, ontwerp, concept, sportieve en educatieve ontwikkeling van het project.

Jack en zijn crew werken aan de eerste Captain Jack Aviation Experience in België. Ze adviseren en assisteren ook ondernemers die elders ter wereld hun Captain Jack bouwen

Schrijf in

Om updates over het project te ontvangen, vragen wij om hieronder je emailadres in te vullen.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam!

Image

Exclusieve Partners

Captain Jack® werkt samen met onderstaande, exclusieve partners.
Flanders Investment Trade
P&P Projects
Bijzondere dank aan volgende bedrijven:
NADRUK
DesignJunkie
Brandsandpatents
The Suitlab
PS Aero
Kaiser VR
Ediego Textiles
Apoc Aviation
MonkeyTree
SAMSUNG
Architectuurbureau Kati LAMENS
In-liner afzetpaaltjes

Social media

Captain Jack LinkedIn   Captain Jack Youtube channel